N°1* wereldwijd in huishoudelijke apparaten

Dankzij onze 3 pijlers, innovatieve producten, modern design en hoogste kwaliteitsnormen is Haier uitgegroeid tot het favoriete merk van consumenten in de hele wereld.

Slimmere producten blijven leveren

Bij Haier zijn we zeer toegewijd om onze klanten innovatieve en slimme producten te leveren zodat we beter aan hun behoeften kunnen voldoen. Het begint allemaal met onze bedrijfsfilosofie gebaseerd op het leveren van kwaliteitsproducten en voortdurende innovatie.Wij onderstrepen hiermee onze wil om optimaal aan de wensen van onze klanten te voldoen.

De behoeftes van onze klanten staan centraal

Voor Haier zijn de behoeften van onze klanten zeer belangrijk. Bij de producten die gemaakt worden op de op één van de 29 productie-sites en 16 industriële parken in Europa, Noord-Amerika, Azië, het Midden-Oosten en Afrika, wordt naast het technisch aspect en het efficiënt gebruik evenveel aandacht besteed aan het design.

Verwacht het beste resultaat

Alle producten in ons gamma voldoen steeds aan de hoogste kwaliteitsnormen en er wordt veel aandacht besteed aan afwerking. Klanten die een Haier product kopen, kunnen zich steeds verwachten aan het beste resultaat. Met acht Research-en Ontwikkeling centra over de hele wereld is Haier voorzien om aan de top te blijven en ons doel om een breed scala aan duurzame producten te kunnen blijven realiseren.

* Bron: Euromonitor International Limited; Consumentengoederen 2017; % marktaandeel in volume, 2016 data

Start de quiz »